Contact      Login Leden

 
 

Bardienst

Even een drankje na de wedstrijd !

Om iedereen na zijn of haar wedstrijd een drankje te kunnen verzorgen, wordt er jaarlijks door onze vereniging een bardienstrooster opgesteld. Omdat wij het belangrijk vinden om het aanbod betaalbaar te houden en wensen dat er daarnaast geen commerciële sfeer ontstaat, vragen wij onze leden om twee- tot driemaal per jaar een bardienst te vervullen.

Elk jaar wordt u als lid gevraagd om uw voorkeuren aan te geven qua data en tijdstippen, waardoor de bardiensten altijd op voor u de meest prettige tijden worden ingedeeld.
U heeft geen horeca ervaring te hebben bij het vervullen van de bardienst, maar mocht u tijdens de bardienst toch vragen hebben dan zijn de vrijwilligers van de barcommissie altijd bereid u te helpen!
Heeft u juist wel ervaring of vind u het gewoon leuk om de innerlijke mens te verzorgen met een hapje en een drankje, aarzel dan niet en geef u direct op als vrijwilliger bij onze Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wij hopen u te hebben overtuigd van het nut van het draaien van een paar bardiensten per jaar, maar mocht u alsnog geen bardienst willen vervullen dan kunt u deze afkopen.

De tarieven voor het afkopen van de bardienst, alsmede de boete voor het niet op komen dagen zijn als volgt:

Afkoop bardiensten
 €   90,00
Voor seniorleden geldt de verplichting ten hoogste drie maal per jaar een bardienst te verrichten. Ontheffing van deze verplichting is mogelijk tegen een contributieverhoging.   
Boete wegens verzuim bardienst €   60,00