Contact      Login Leden

 
 

Parkcommissie

De vrijwilligers van de Parkcommissie doen het onderhoud van het tennispark, de tennisbanen, de verlichting, het hekwerk en het tennishuisje. Zo nodig wordt externe expertise ingehuurd.
Iedere maandag- en donderdagochtend zijn commissieleden aanwezig om allerlei dingen op te ruimen en om onderhoud te plegen.  Elke vrijdagmorgen worden de banen schoon geblazen m.b.v. mechanische bladblazers en tevens worden de banen geveegd.
Bij evenementen en toernooien is er extra inzet van de parkcommissie om er voor te zorgen dat het tennispark er piekfijn uitziet.
Er is heel veel werk te doen en aangezien de commissie telkens kampt met te weinig mensen, organiseert ze in maart en september de grote opruimacties. Alle tennisleden worden dan opgeroepen om tijdens een dag(deel) hun bijdrage te leveren. 
Mochten er problemen zijn of mochten er mankementen gesignaleerd worden, dan kunt u altijd Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.opnemen met één van de leden van de parkcommissie.

Leden van de parkcommissie:
Mark van Geijtenbeek
Arie de Boom (vz)