Contact      Login Leden

 
 

Open Toernooicommissie

Waan je je op de Plaggeberg in een ander land? Geniet je van bijpassende versnaperingen en drankjes? Beleef je een prachtig evenement?
Dan is de kans groot dat je meedoet of trouwe supporter bent van het Larsheim Open Toernooi.
Alhoewel het toernooi elk jaar in week 36 wordt gespeeld, beginnen de voorbereidingen al maanden eerder. De Open Toernooi Commissie wil niets aan het toeval overlaten namelijk.
En ook al zitten er allemaal werkpaarden in deze commissie, zonder de enorme inzet van zo veel meer vrijwilligers van binnen èn buiten de club kan dit grootse sportieve gebeuren nooit slagen.
Wat denk je bijvoorbeeld van de Barcommissie die de omzet van het jaar draait in zo’n week. Of wat vind je van de leden van de Parkcommissie die, in de stille en vaak vroege ongeziene uurtjes, noeste arbeid verrichten en dagelijks een park opleveren wat zo goed als nieuw is? Of de Sponsorcommissie die gedreven werkt aan nieuwe wegen die leiden tot andere en duurzame sponsoring? En de Technische Commissie met wie het goed sparren is. Zij organiseren immers het ook zo succesvolle Larsheim Dubbel Toernooi in het voorjaar. Vergeet ook niet het bestuur dat vertrouwen en ruimte geeft op velerlei vlak om elke keer weer iets anders neer te kunnen zetten.

Je kunt dus gerust stellen: Het Larsheim Open is van ons allemaal en daar zijn wij dan op onze beurt reuze trots op om dat te mogen organiseren.

Heb je werkelijk geen idee wat dit toernooi inhoudt? Een kijkje in de tumultueuze keuken die Open Toernooi heet:
Al vrij snel na het toernooi evalueren we tijdens een etentje de afgelopen editie. De ervaringen zijn dan nog vers en de verhalen des te mooier. Niet alles gaat altijd goed en daar staan we natuurlijk ook bij stil.
We doen dingen nu eenmaal graag nog beter. We luisteren naar de wensen van andere commissies en bereiden ons al een klein beetje voor op het komende toernooi. Welk thema vinden we leuk genoeg om uit werken bijvoorbeeld.
Als het voorjaar aanbreekt en we alvast het sfeertje hebben geproefd bij het Larsheim Dubbel Toernooi, dan is het tijd om de grove lijnen uit te zetten en zo links en rechts de taken te verdelen. Omdat wij allen wel een eigen specialiteit hebben,
zullen we dit jaar de commissie opdelen in twee ploegen: eentje voor alles rondom het sportieve deel (uitnodigingen, PR, inschrijvingen, planning, loting, plaatsing en Social Media) en eentje voor alles rondom Hospitality (eten, drinken, interieur, exterieur). We vergeten niet om goed contact te onderhouden met de andere commissies.

Vanaf de zomerperiode wordt het echt spannend. Hoe loopt het met het aantal deelnemers? Kunnen alle creatieve plannen worden uitgevoerd?
De week voor het toernooi is het pas echt spitsuur. De wedstrijdleiding draait op volle toeren en bepaalt welke onderdelen gespeeld zullen gaan worden. Een laatste finishing touch voor de catering en sponsoring en dan….dan gaan we los!
Beleef het mee! Negen dagen top tennis in 225 wedstrijden in de speelsterktes 3 tot en met 9. Genoeg te winnen naast de baan bij het Rad van Fortuin.

Inschrijven? www.toernooi.nl
Social Media? www.facebook.com/larsheim.opentoernooi
Meer weten? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tot in september!

Onze commissie bestaat uit de volgende leden:
Anke van der Let
Ilse Wiegman
Tom de Leeuw
Eugenie van Brenen
Arnout Wagemans
Jurriën van Hamersveld (vz)