Contact      Login Leden

 
 

Barcommissie

De exploitatie van tennisvereniging Larsheim draait in al haar facetten om de inzet van vrijwilligers die het met name leuk vinden en tijd willen vrijmaken om voor hun vereniging een extra bijdrage/inspanning te leveren om het gastvrije karakter van de vereniging zowel in- als extern te borgen.
De barcommissie van tennisvereniging Larsheim is een onderdeel van de vereniging die met name zorgt voor de organisatie achter de schermen om de inwendige mens naar vermogen op een zo gastvrije mogelijke manier te bedienen. Om e.e.a. soepel te laten verlopen maakt de barfunctionaliteit gebruik van een 220-tal vrijwilligers die in principe 3x per jaar een bardienst vervullen/draaien waarbij de vrijwilligers hun beschikbaarheid middels een online roosterprogramma voordat het nieuwe jaar ingaat kunnen aangeven. Daarnaast faciliteert de barcommissie de overige commissies bij toernooien, competitiemomenten en overige activiteiten naar behoefte. Onze commissie bestaat uit een voorzitter en commissieleden welke ongeveer 6 keer per jaar samenkomt om de voortgang en ontwikkelingen met elkaar te delen en te actualiseren. De voorzitter is tevens lid van het bestuur, welke met ongeveer dezelfde frequentie vergadert.

De drie belangrijkste taken van de barcommissie Larsheim zijn:

  1. Inkoop en inkoopfrequentie.
  2. Ondersteuning bij het (soms ) openen en sluiten van de bar bij toernooien en competitiedagen.
  3. Vraagbaak voor barvrijwilligers.

De barcommissie bestaat op dit moment uit de volgende leden:

Arie Stijn
Arjan Griffioen
Adrie Gerritsen
Mauk van der Woude
Teska van Dijk
Voorzitter (Vacant)

Klik Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om contact op te nemen !